Snooki: "Mijn man heeft me niet bedrogen via die stomme website"

AFP
Snooki neemt het op voor haar man nu het gerucht gaat dat hij ingeschreven staat op de gehackte vreemdgangerssite Ashley Madison. De realityster Nicole Polizzi doet het verhaal af als 'absurd'.

'Jionni is de meest bescheiden, respectvolle en trouwe ziel die ik ken", schrijft Snooki bij één van haar trouwfoto's op Instagram. 'Als hij me al zou willen bedriegen, dan zou hij het gewoon doen. Hij zou zich niet inschrijven bij een website en er voor betalen.'

Vervolgens richt ze zich direct op haar man: 'Ik hou van je, schat. Al ben ik een lastpak, ik weet dat je me nooit zou bedriegen. Vooral niet op een stomme website.'

Us Weekly kwam met het nieuws dat het e-mailadres van Jionni overeen komt met het adres waarmee één van de accounts op Ashley Madison is aangemaakt. Vorige week plaatsten hackers de gegevens van miljoenen gebruikers van de Canadese datingsite online.

Snooki, die bekend werd van de realityshow Jersey Shore, trouwde in november met Jionni. Het stel heeft twee kinderen, Lorenzo van 2 en Giovanna van 10 maanden.