Slimme zet of flater? Lady Gaga's film uitgesteld tot oktober

Lady Gaga
AP Lady Gaga
De première van 'A Star Is Born', waarin Lady Gaga de hoofdrol speelt, is vijf maanden uitgesteld. Het regiedebuut van Bradley Cooper komt dus niet in mei, maar pas in oktober 2018 in de zalen, zo meldt filmstudio Warner Bros aan Variety.

De reden is simpel: in oktober start ook het awardseizoen, waardoor 'A Star Is Born' een betere kans heeft om te worden genomineerd. Wel krijgt de film, de vierde remake van het origineel uit 1937, meer concurrentie. In de herfst van 2018 komen immers ook 'Venom', met Tom Hardy in de hoofdrol, en 'Bad Times at the El Royale' met Chris Hemsworth uit.

'A Star Is Born' gaat over een jonge actrice die steeds beroemder wordt, terwijl de carrière van haar oudere mentor en geliefde bergafwaarts gaat. Bradley Cooper doet ook mee in de film. In de vorige versie, uit 1976 alweer, speelde Barbra Streisand de hoofdrol.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.