Slachtoffer R. Kelly getuigt over seksueel misbruik

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

Lizette Martinez, één van de vrouwen die klacht heeft ingediend tegen de Amerikaanse zanger R. Kelly, heeft haar verhaal gedaan. Ze beschuldigt de R&B-ster van seksueel misbruik. Ze zou hem ontmoet hebben in een winkelcentrum. Ze noemt Kelly een roofdier dat moet gestopt worden.

De vrouw zegt dat ze naar voor wil treden om andere slachtoffers een hart onder de riem te steken. Volgens haar zijn er nog slachtoffers die nog niet naar buiten zijn gekomen met hun verhaal.

Martinez weerlegt ook de beweringen van Kelly’s advocaat Steven Greenberg, die zei dat de aanklachten leugens waren. 

In totaal zijn er tien aanklachten tegen R. Kelly wegens seksueel misbruik van minderjarigen. Ondertussen is Kelly terug op vrije voeten, nadat een borgsom van 1 miljoen dollar werd betaald. Het eerste wat Kelly deed na zijn vrijlating, was naar McDonalds gaan om een hamburger te eten. De zaak tegen Kelly komt op 22 maart opnieuw voor de rechtbank.

(REUTERS/Kamil Krzaczynski)
REUTERS (REUTERS/Kamil Krzaczynski)
EPAReacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.