Ga naar de mobiele website
^ Top

Simon Cowell: "Iedereen kijkt naar haar borsten, haal Dannii terug in X-Factor"

Simon Cowell, de man achter talentenjachten als 'The X-Factor', bepleitte bij televisiebazen de terugkeer van zijn voormalige minnares Dannii Minogue met haar boezem als argument. Cowell was er immers van overtuigd dat het grote publiek zou kijken om naar haar borsten te kunnen staren. Hij drong er bij de tv-bonzen op miljoenen op tafel te leggen voor de zus van Kylie, zo staat in de nieuwe biografie van de mediagigant.

In 'Sweet Revenge' staat hoe de inmiddels 52-jarige Cowell zijn verzoek deed aan Peter Fincham, de directeur van de Britse zender ITV.

Affaire
Het gesprek vond plaats kort nadat zijn affaire met de nu 40-jarige Dannii in mei aan het licht was gekomen. "Zet haar terug in 'X Factor', iedereen zal naar haar tieten kijken", zou Cowell toen gezegd hebben.

Geobsedeerd
Na de onthulling van zijn romance met Minogue maakte Cowell al een gelijkaardige opmerking. Hij stelde toen dat hij geobsedeerd was door "haar kapsel, haar sexy kleren en haar tieten".

ITV was uiteindelijk bereid Dannii Minogue twee miljoen pond te bieden, maar voor minder dan 5 miljoen was ze niet bereid wekelijks haar borsten in de kijkcijferstrijd te gooien. Twee jaar geleden gaf Dannii ridderlijk toe dat ze haar voorgeven door een plastich chirurg had laten vergroten en dat ze daar heel content mee was.

Simon Cowell verklaarde dat hij zelf was geobsedeerd door Dannii's borsten.
Getty Images for Extra Simon Cowell verklaarde dat hij zelf was geobsedeerd door Dannii's borsten.


Meld een bug