Sharon Osbourne vertrekt bij 'X-Factor' na controversieel interview: "Ik heb geen zin meer in die shit-kinderen"

Sharon en Ozzy Osbourne
EPA Sharon en Ozzy Osbourne
Sharon Osbourne verlaat de jury van de Britse versie van The X-Factor. Haar vertrek komt na enkele controversiële uitspraken die ze in een Amerikaans radioprogramma deed. Ze had het onder meer over 'shit-kinderen'.

In een verklaring op Facebook stelde de 65-jarige celebrity dat ze er zelf voor gekozen had om een jaartje over te slaan, maar diverse Britse media melden dat een controversieel interview dat de vrouw van Ozzy Osbourne onlangs gaf aan de Amerikaanse dj Howard Stern het vertrek van de zangeres wel bespoedigd heeft.

In het gesprek stelde Osbourne niet mee te doen aan de audities van The X-Factor omdat ze "geen zin had in die zingende shit-kinderen. They all suck. Ik heb het gevoel dat ik naar een rondje karaoke zit te kijken." 

Daarnaast noemde ze Simon Cowell, de bedenker van het programma, "een nare stoorzender die alles doet om zijn dikke lelijke gezicht op tv te krijgen".
Cowell verklaarde later in een reactie dat schelden geen pijn doet.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.