Sharon Osbourne: “Ik drogeerde Ozzy zodat hij overspel zou bekennen”

Rich Fury/Invision/AP
Ozzy Osbournes bekentenis dat hij een affaire had met een haarstyliste was niet geheel vrijwillig. Zijn vrouw Sharon bekent tegenover The Sun dat ze de rocker in 2016 wat extra slaappillen gaf om hem uit te horen over zijn buitenechtelijke escapades.

"Hij had een e-mail die bedoeld was voor een van die vrouwen naar mij gestuurd", vertelt het voormalig X Factor-jurylid. “Toen heb ik zijn slaappillen gepakt, er twee extra in zijn glas gedaan en hem alles gevraagd. Toen kwam alles eruit. Hij had me uit zichzelf nooit de waarheid verteld.” Dat betekende echter niet dat hun huwelijksproblemen van de baan waren. "Ozzy zweerde me dat het over was met die andere vrouw. Zes maanden later kwam ik erachter dat het nog steeds aan de gang was.”

Geen vertrouwen

Ozzy en Sharon gingen daarop na 33 jaar uit elkaar. Enkele maanden later werden ze toch weer een koppel. "Niemand anders wil iets met mij”, verklaart Sharon. "Wie zou mij, een oudere vrouw met een grote mond, mee uitvragen? Beter dan dit wordt het niet en ik hou van hem. Dit is mijn man en ik wil voor hem zorgen, dat is wat ik doe."

Desondanks is het vertrouwen in haar echtgenoot nooit teruggekomen. "Ik vertrouw hem voor geen meter, en daar maak ik me zorgen om. Er is niets dat zoveel pijn doet als ontrouw.”
6 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Freddy De Vos

  Ok, wat Ozzy heeft gedaan was fout! Maar Sharon is nog 10 keer erger, je gaat je echtgenoot toch niet drogeren!

 • Mark Deckers

  "Ik vertrouw hem voor geen meter (...)" zegt ze nadat ze hem stiekem en zonder zijn medeweten gedrogeerd heeft. Hilarisch !!!

 • Marie Vanakker

  Misschien een idee voor Melania ?

 • Jaak Pijlers

  Je zou voor minder vreemd gaan.

 • ALBERT DEPLUS

  Mooie familie !!!