Shania Gooris krijgt ongepaste berichten van oudere mannen: "Ik ben maar zeventien"

Shania Gooris met haar mama Kelly Pfaff.
Instagram Shania Gooris Shania Gooris met haar mama Kelly Pfaff.
Shania Gooris, de zeventienjarige dochter van Kelly Pfaff en Sam Gooris, heeft via Instagram duidelijk gemaakt dat ze geen ongepaste berichten wil krijgen, vooral niet van mensen die ouder zijn dan haar. 

"Even voor de duidelijkheid: ik ben maar zeventien. Dus als je een pak ouder bent dan ik, stuur dan geen ongepaste dingen naar mij!", zo liet Gooris duidelijk verstaan via Instagram Stories. "Ik ontvang niet graag ongepaste berichten van 30-plussers."

De tiener voegde er nadien nog aan toe dat het "niet uitmaakt welke leeftijd iemand heeft": "Ik moet er niets van weten". 

Shania Gooris is niet opgezet met de ongepaste berichten die ze krijgt op sociale media.
rv Shania Gooris is niet opgezet met de ongepaste berichten die ze krijgt op sociale media.83 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


 • Sonja Van De Genachte

  Ze kan misschien beginnen met haar account privé te maken!

 • karel daneeels

  laat die mensen toch gewoon gerust en over iets waar ge niets van weet hoeft ge ook geen oordeel te vellen. leer u eerst eens een beetje volwassen te gedragen .dit meisje staat verdomd met haar twee voetjes op de grond houden zo.

 • mireille GELDOF

  Ik denk dat het een familie trekje is,in de voetsporen van OPA,als ze maar in de media komen .Volgende keer een deftig badpak aantrekken,de aanzoeken zullen veel verminderen.

 • ibrahinm balakan

  @Mien Vos, je hebt gelijk. Het is aan de volwassenen om zich in te houden tegenover kinderen. Bah, vieze mensen die zoiets doen. Molesteurs

 • Elke Celis

  Toch gek dat dat meisje naar haar voeten krijgt, terwijl ze écht niet de redactie van de kranten gecontacteerd heeft om te zeggen: "Seg ik ga iets posten he, verzin daar es wat uitleg bij." Neen, aannemelijker is dat journalisten de social media afschuimen in de hoop een artikel te kunnen schrijven. Doe zo verder meisje, zet den boel desnoods op private!