Serena Williams ziet er fantastisch uit in badpak, slechts weken na bevalling

Serena Williams
Instagram Serena Williams
Tennisster Serena Williams postte onlangs enkele foto's van haar huwelijksreis op de Bahama's. Het is fans niet ontgaan dat Serena er alweer geweldig uitzag in haar zwempak, en dat slechts weken na haar geboorte.

Toegegeven, ook haar trouwjurk deed niet vermoeden dat de sportvrouw op 1 september mama werd van dochtertje Alexis Olympia Ohanian Jr., maar waar de vele laagjes tule nog iets aan de verbeelding over konden laten, doen de nieuwe foto's dat niet. 

"Wauw, respect," klinkt het op Twitter. "En dat op enkele weken na de bevalling, dat doet niet iedereen haar na."

Serena is altijd al trots geweest op haar sterke lichaam. Onlangs zei ze nog hetzelfde over haar dochter: "Alexis Olympia heeft exact dezelfde armen en benen als ik! Ze zal net dezelfde sterke, gespierde, sensationele fysiek krijgen, dat voel ik."

Ze vindt het belangrijk om een positief lichaamsbeeld te onderhouden. "Men zegt vaak dat ik in de mannensport thuishoor, omdat ik sterker gebouwd ben dan de gemiddelde vrouw. Maar dat klopt niet, ik heb gewoon erg hard gewerkt om dit lichaam te krijgen, en daar ben ik trots op."

Een foto die is geplaatst door Serena Williams (@serenawilliams) op
2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Anny Bollens

    Het mannen lichaam heeft haar zus, niet te vergelijken met Serena, Sobek!

  • Sobek Wessels

    Sorry maar Serena heeft nog nooit goed in een badpak uitgezien met haar bijna mannen lichaam ??