Selena Gomez verdikte door bijwerkingen medicijnen: “Gemene opmerkingen hakten er echt in”

EPA
Het heeft Selena Gomez (27) ontzettend geraakt dat mensen haar aanvielen op haar gewicht, toen ze een paar kilo was aangekomen door medicijnen die ze moest nemen. "Dat hakte er wel in. Ik was er echt door van slag," aldus het voormalige kindsterretje in een gesprek met de Giving Back Generation.

De 27-jarige actrice probeerde de pijn te verminderen door een pauze te nemen van sociale media. "Ik ben er een tijdje tussenuit geweest en heb sinds mijn terugkeer besloten om niet meer op mijn tijdlijn te kijken. Ik ben erg gelukkig met mijn leven nu en vooral om er te zijn. Ik leef mijn leven in het hier en nu en wil niet omkijken naar wat ik heb meegemaakt. Dus ik sta bijvoorbeeld op een rode loper, laat fotografen vervolgens hun beelden schieten maar kijk die foto's daarna niet terug. Dat geeft me rust.”

Selena hoopt hiermee andere jonge vrouwen te inspireren om zich niet gek te laten maken door wat de buitenwereld van hen vindt. "Er zijn zoveel mooie meiden met prachtige en verschillende karakters, maar ze jagen een onhaalbaar ideaalbeeld na waardoor ze kapot gaan. Ze willen een ander persoon zijn dan ze in werkelijkheid zijn.”
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.