Selena Gomez is terug van weggeweest: meest gevolgde Instagram-account ter wereld terug online

Selena Gomez
EPA Selena Gomez
Selena-fans wereldwijd slaken een zucht van opluchting: 's werelds meest gevolgde Instagram-account is weer voor iedereen toegankelijk. Een dag nadat ze haar Instagramkiekjes had afgeschermd voor potentiële nieuwe volgers, heeft Selena Gomez haar account woensdag weer openbaar gemaakt.

Dinsdag 5 december merkten fans op dat Selena haar Instagram-instellingen had aangepast. Een opmerkelijke actie, omdat een dergelijke wijziging geen gevolgen heeft voor bestaande volgers, waarvan de zangeres er al een slordige 131 miljoen had.

Selena legde haar beslissing niet uit, maar deelde op hetzelfde moment wel via een 'Instagram Story' commentaar op de schrijver van een profiel in Billboard. "Nooit laat ik een ander mens meer mijn woorden gissen. Of nodig ik ze uit in mijn huis. Dit is zo pijnlijk", schreef ze bij een gedeelte van het artikel, dat verscheen omdat ze door het blad werd verkozen tot 'Vrouw van het Jaar'.

De bewuste passage ging over een grote teddybeer die ze in huis heeft staan. Vorige week deelde de 25-jarige nog de cover van de editie van Billboard, waarin het profiel stond, en bedankte ze het magazine.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.