Selena Gomez en Justin Bieber vieren samen nieuwjaar in Mexico

Justin Bieber en Selena Gomez
Photo News Justin Bieber en Selena Gomez
Justin Bieber en Selena Gomez, die pas terug een koppel zijn na jaren uit elkaar, wilden graag samen het nieuwe jaar inzetten. Dat deden ze in Mexico. Opvallend: de twee huurden aparte villa's, op zo'n tien minuten wandelen van elkaar. 

Justin spendeerde eerst een paar dagen in Cancun, waar hij tijd doorbracht met zijn familie. Selena huurde ondertussen al een villa in Cabo San Lucas, in het gezelschap van een paar vrienden. 

"Ze kwamen alleen samen op oudejaarsnacht," klonk het bij een insider. "Justin arriveerde 's avonds bij Selena. Ze waren allebei casual gekleed, het zou dus geen groot, chique feest worden."

Het zou kunnen dat de twee een aparte residentie boekten omdat Selena nog van plan was om haar familieleden te ontvangen, eerder die week. Haar familie is niet blij met haar hernieuwde relatie, en ziet liever zo weinig mogelijk van Bieber. 

I was really hoping that we would get Jelena candids from NYE but nahhhh, Jelena is sneaky af // @justinbieber

Een foto die is geplaatst door null (@jelenagoals_) op
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.