Selena Gomez en Justin Bieber knuffelend gespot

Het wordt steeds waarschijnlijker dat de twee weer een koppel zijn

'Jelana' fans, ontwaak uit uw slaap. Het wordt namelijk steeds plausibeler dat Selena Gomez (25) en ex-vriend Justin Bieber (23) terug samen zijn. 
Selena verbergt haar gezicht naast Justin.
Photo News Selena verbergt haar gezicht naast Justin.

Hoewel de geruchtenmolen al grondig warmliep door Selena's breuk met rapper The Weekend én het feit dat Bieber kort daarna bij haar thuis werd gezien, is het nu pas echt overduidelijk dat er weer iets bloeit tussen de ex-Disney ster en de Sorry-zanger. 

Samen werden ze al fietsend - en vooral al knuffelend gespot in L.A.. Opmerkelijk, gezien de twee zich daar op een wel heel openbare boulevard aan hebben gewaagd. De kans dat ze gefotografeerd zouden worden was erg groot, en dat moeten ze geweten hebben. Is dit dan hun manier om fans te laten weten dat er iets op til is? De tijd zal het uitwijzen. 

Het moet gezegd dat niet alle fans even verheugd zijn door het nieuws. "Selena was depressief en suïcidaal toen ze de eerste keer uitging met Justin," klinkt het op Twitter. "Je snapt waarom haar fans er niet happig op zijn dat ze nu weer samen lijken te komen."
2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Fleur Vandendriessche

    De ware liefde keert iedere keer weeraak terug.

  • Peter Gijselaar

    Da schuift ook van de ene naar de andere.