Sean Penn 30 jaar na de breuk: "Ik hou nog altijd van Madonna"

Madonna en Sean Penn
Jordan Strauss/Invision/AP Madonna en Sean Penn
Hoewel ze al bijna 30 jaar uit elkaar zijn, heeft Sean Penn nog altijd een zwak voor zijn eerste vrouw Madonna. Dat liet de acteur doorschemeren in een interview met Stephen Colbert in 'The Late Show'.

De talkshowhost onderwierp Penn aan een aantal vragen tijdens een spelletje en één daarvan was 'Madonna of Britney Spears?' Hierop moest de Oscarwinnaar lachen en zei: "Die twee kun je niet met elkaar vergelijken! Ik houd heel veel van mijn eerste vrouw, dus voor mij is er geen twijfel mogelijk in deze."

Sean en Madonna waren vier jaar getrouwd, voordat hun huwelijk in 1989 ontbonden werd. Madonna diende destijds klacht in tegen haar ex wegens partnergeweld - hij zou haar onder meer geslagen hebben met een baseball bat -, maar later trok ze die weer in.

Beiden hertrouwden, Madonna met regisseur Guy Ritchie en Sean met actrice Robin Wright, maar zijn inmiddels weer gescheiden.
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Anthony van der Borght

    Madonna was veel schoner vroeger dan nu .. ze had nooit plastisch chirurg moeten doen .. ze had nog schoon geweest. Nu trekt ze op niks meer ..