Seal haalt uit naar Oprah Winfrey: "Je was altijd deel van het probleem, en nu denkt men opeens dat je de oplossing bent"

Seal
EPA Seal
Seal gelooft niet dat Oprah Winfrey niets wist van het wangedrag van Harvey Weinstein. Dat laat de zanger woensdag weten op Instagram.

"Ach ja, dat is waar: je had wel geruchten gehoord maar je had geen idee dat hij echt jonge, naïeve actrices misbruikte die geen idee hadden wat ze zich op de hals haalden. Mijn fout", aldus de muzikant, die Hollywood in zijn post "schijnheilig" noemt. Hij plaatst bij zijn woorden twee foto's waarop de presentatrice poseert met Weinstein, op één van de kiekjes geeft ze de gevallen studiobaas een zoen. "Je was tientallen jaren deel van het probleem en nu denkt men opeens dat je de oplossing bent," schrijft hij daarbij. 

Alhoewel een aantal volgers de zanger complimenteert met de post, verwijten anderen hem dat hij slechts een aanname doet over Oprah. Ook wijzen verschillende Instagrammers Seal erop dat er van de moeder van zijn kinderen, Heidi Klum, ook verschillende foto's zijn waarop ze innig poseert met Weinstein.
40 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • chantal browaeys

  Seal ... prachtige muziek en laat die smeerlapperij achter je

 • chris rycke

  hij geeft gelijk

 • MARC VAN DEN BROEK

  Dat noemt men kazakkendraaiers, Seal heeft groot gelijk, trouwens dat mens is daar nog minder bekaam voor dan Trump.

 • Nico Reybroeck

  Het grappige aan het metoo concept is dat - zoals de meeste mannen al verwacht hadden - de vrouwen onderling beginnen bekvechten wat er nog mag of niet......hilarisch gewoon....

 • Michael Dimers

  Als dat gedrocht president zou worden van Amerika dan is de wereld geheel naar de vaantjes.