Seagal trapt het af tijdens interview na vragen over misbruik

Screenshot BBC
Acteur Steven Seagal (66) is weggelopen tijdens een televisie-interview nadat hij vragen had gekregen over de beschuldigingen van seksueel misbruik. De Amerikaanse acteur ontkent de beschuldigingen al maandenlang met klem.

Tijdens een tv-interview met het BBC-programma Newsnight vroeg de presentatrice naar de beschuldigingen: "Je bent erg getroffen door beschuldigingen van seksuele intimidatie. Er was een beschuldiging van verkrachting. Hoe ga je daarmee om?" Seagal ontdeed zich vervolgens van zijn microfoon en liep zonder verder iets te zeggen het beeld uit.

De politie van Los Angeles doet sinds augustus onderzoek naar nieuwe beschuldigingen van seksueel misbruik dat door Seagal gepleegd zou zijn. Het eerste onderzoek startte begin dit jaar. Hoewel het misbruik nooit is bevestigd, komt de aangifte waarschijnlijk van actrice Regina Simons of van het Nederlandse model Faviola Dadis. Beiden betichtten Seagal in januari van respectievelijk verkrachting en aanranding en zeiden daar ook aangifte van te hebben gedaan.

Inmiddels hebben meer dan tien vrouwen Steven Seagal beschuldigd van seksueel misbruik. De acteur ontkent en zegt dat de vrouwen betaald zijn om over hem te liegen en dat ze geen enkel bewijs of getuigen hebben.
3 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • dominique castelein

    als die wijven dat wisten,waarom gingen ze dan mee met hem,een big business model is gecreeerd door die hatelijke mee too beweging,

  • Fons Billen

    heeft overschot van gelijk , je bent tegenwoordig bang om nog een vriendschappelijk gesprek aan te gaan , en als het wel zo is zal de politie wel zijn werk doen !

  • jef Joossens

    Acteur, regisseur,..... het zijn echte risico beroepen geworden. Als men denkt dat er geld te rapen valt dan heb je het zitten.