Schoonzoon Donald Trump bevestigt ontmoeting met Kanye West

Kanye West had wel degelijk een ontmoeting met Jared Kushner
AFP/Photo News Kanye West had wel degelijk een ontmoeting met Jared Kushner
Jared Kushner (39), de schoonzoon en topadviseur van de Amerikaanse president Donald Trump (74), heeft inderdaad een ontmoeting gehad met Kanye West (43). Dat bevestigde hij donderdag aan journalisten op het Witte Huis.

Kushner en Kanye spraken elkaar afgelopen week in Colorado. Op vragen of Kushner de campagne van Trump met Kanye had besproken, antwoordde hij ontkennend. "We hebben het over algemene zaken gehad, meer over beleid.”

Kanye wil zelf ook meedoen aan de presidentsverkiezingen in november. De ontmoeting tussen Kushner en de rapper, voorheen een uitgesproken aanhanger van Trump, leidde dan ook tot speculatie. Volgens kwade tongen zou de muzikant zich alleen verkiesbaar stellen om stemmen weg te kapen bij de rivaal van de president, de Democraat Joe Biden. De voormalige vicepresident onder Barack Obama profiteerde tijdens de recente voorverkiezingen van zijn partij van de steun van zwarte Amerikanen.

Kanye West maakte in juli bekend dat hij nog dit jaar mee wil doen aan de presidentsverkiezingen. Eerder meldde hij nog dat hij ambities had om de president te worden in 2024. Kanye is er inmiddels in geslaagd om met zijn Birthday Party op de kieslijsten te komen in Colorado, Vermont en Oklahoma. De rapper is nog bezig met andere staten, hoewel hij al diverse deadlines miste. In Illinois is hij geweigerd, omdat handtekeningen die Kanyes team verzamelde, ongeldig zijn.

Lees ook:


 Kanye West praatte in geheim met Trump-adviseur Jared Kushner

Dit is waarom ideale ‘running mate’ Jay-Z niks meer te maken wil hebben met Kanye West
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.