Schoenaerts krijgt hoofdrol naast Robert De Niro en Julianne Moore in prestigieuze maffiaserie

Dat Schoenaerts met Robert De Niro zou samenwerken, liet hij zelf weten via de sociale media. Zo ging hij onder meer een hapje eten met de Amerikaanse acteur.
Instagram Dat Schoenaerts met Robert De Niro zou samenwerken, liet hij zelf weten via de sociale media. Zo ging hij onder meer een hapje eten met de Amerikaanse acteur.

Onze eigenste Matthias Schoenaerts stak het niet onmiddellijk onder stoelen of banken: hij zou binnenkort samenwerken met Robert De Niro. Wat hij precies zal doen, is vandaag nu ook officieel bevestigd. De Antwerpenaar speelt binnenkort de hoofdrol in de nieuwe prestigeserie van American Hustle-regisseur David O. Russell. Dat heeft actrice Julianne Moore aan onze collega's van De Morgen bevestigd. O. Russell is onder meer bekend van films als The Fighter en Silver Linings Playbook. De opnames van de nieuwe reeks, die zich afspeelt in het maffiamilieu, starten in januari 2018.
7 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • MAX

  Way to go Mathias!!! # Rudy De Bakker, get alive.

 • Didi bibi

  Wist wel dat hy het ging maken proficiat ben al fan vn de serie :)

 • stijn rogiers

  Robert Dinero!

 • Berdine BERDINE JOOS

  Proficiat mathias. Er zijn er veel jaloers op je.

 • Vdb Vdb

  Wauw, knap!