Schattig of levensgevaarlijk: David Beckham laat 6-jarige dochter met de auto rijden

David zette Harper op z'n schoot en liet haar met de wagen rijden
Instagram David zette Harper op z'n schoot en liet haar met de wagen rijden
Victoria Beckham deelde afgelopen week een video op Instagram waarop te zien is hoe haar man, voormalig voetballer David Beckham, hun dochtertje Harper (6) op z'n schoot heeft gezet en haar met de auto liet rijden. De reacties op de video zijn gemengd, de ene fan van de familie vindt het schattig, de andere noemt het levensgevaarlijk.

"Is dit wel een goed idee?" en "Dit is zo onverantwoordelijk", klink het in de reacties op Instagram. Een aantal fans vinden de video wel schattig en schrijven dat het hen doet terugdenken aan hun kindertijd, toen ze ook bij hun papa op de schoot achter het stuur mochten plaatsnemen om even met de auto te rijden.

In het verleden kreeg ook Britney Spears heel wat kritiek nadat ze een van haar zoontjes op haar schoot had genomen toen ze met de wagen reed.

Someone loves her daddy! #drivingmissharper kisses x @davidbeckham

Een foto die is geplaatst door null (@victoriabeckham) op

Harper en David Beckham.
photo_news Harper en David Beckham.
Ook Britney Spears kwam enkele jaren geleden in opspraak toen ze met een van haar zoontjes op haar schoot met de wagen reed.
Photonews Ook Britney Spears kwam enkele jaren geleden in opspraak toen ze met een van haar zoontjes op haar schoot met de wagen reed.30 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Helga Heylen

  Pfff , deed dit ook met mijn vader toen ik klein was op de oprit. Vind dit niet echt verkeerd, uiteindelijk stuurt ze wat mee

 • paul van de velde

  Als het op privé terrein is geen probleem.

 • Christa Craessaerts

  Het gaat hier om een golf karretje en geen auto. Vroeger deed ik dit ook met mijn vader, maar toen werd niet alles op het Internet gesmeten.

 • Ineke Visser

  Ik mocht ook vroeger na zwemles naar huis sturen in de auto. Nooit problemen gehad maar toen had je ook geen sociale media.

 • Eric Beirens

  Het is niet omdat je een voetbal-"ster" bent dat je je alles kan permitteren....Gedraag je normaal man !!