Sarah Jessica Parker aangeklaagd door voormalig winkelmanager

Een fikse tegenvaller voor Sarah Jessica Parker. Een van de voormalig managers die een schoenenwinkel van haar runde, Heather Holt, klaagt de Sex & The City-actrice aan vanwege het niet uitbetalen van overuren in de periode eind december 2018 tot maart 2020. Dit meldt Page Six.
EPA Een fikse tegenvaller voor Sarah Jessica Parker. Een van de voormalig managers die een schoenenwinkel van haar runde, Heather Holt, klaagt de Sex & The City-actrice aan vanwege het niet uitbetalen van overuren in de periode eind december 2018 tot maart 2020. Dit meldt Page Six.
Een fikse tegenvaller voor Sarah Jessica Parker (55). Een van de voormalig managers die een schoenenwinkel van haar runde, Heather Holt, klaagt de ‘Sex & The City’-actrice aan omdat ze overuren niet heeft uitbetaald in de periode eind december 2018 tot maart 2020. Dit meldt Page Six.

Holt klaagt niet alleen Parker, maar ook haar zakenpartner aan. Volgens Heather hebben beide schuld in deze zaak. "Alle New Yorkers hebben recht op uitbetaling van de uren die ze maken. Indien dit niet nagekomen wordt, hebben we te maken met het overtreden van de wet," aldus Holt's advocaat.

In de aanklacht valt onder meer te lezen dat de aanklager, Holt in dit geval, nooit gecompenseerd is voor alle uren die ze bovenop haar fulltime contract van 40 uur per week maakte. Om hoeveel extra uren het exact gaat is niet bekend gemaakt.

Sarah Jessica Parker heeft twee winkels in New York en zaken in Las Vegas, de staat Maryland, Dubai, Abu Dhabi en Canada.
1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Lode Loyens

    Die ruikt gewoon geld. In Amerika wordt een werknemer beschermt door de arbeidsafdeling. Krijg je niet al je uren waar je recht of hebt betaalt, inbegrepen vakantie en overuren, moet je gewoon daar een klacht indienen (dat doe je zelf). Die onderzoeken dan of je klacht geldig is of niet. Een advocaat komt daar helemaal niet bij te pas.