Sandra Bullock tekent voor tweede Netflixfilm

Sandra Bullock in ‘Bird Box’.
AP Sandra Bullock in ‘Bird Box’.
Sandra Bullock gaat opnieuw aan de slag voor Netflix. De actrice speelt de hoofdrol in een film over een vrouw die na lange tijd uit de gevangenis komt en het leven weer moet oppakken.

Het hoofdpersonage uit de nog titelloze film zat vast voor een gewelddadige misdaad, waardoor het voor haar omgeving moeilijk is haar te vergeven. Ze hoopt iets goed te kunnen maken door een jonger zusje dat ze heeft achtergelaten op te sporen. Bullock is naast actrice in de film ook een van de producenten.

Het vorige Netflixproject van Bullock was thriller ‘Bird Box’ uit 2018, waarin een bovennatuurlijke kracht mensen opdracht gaf zelfmoord te plegen. Volgens de streamingservice was de film een grote hit: in de eerste vier weken zouden er wereldwijd 80 miljoen abonnees naar Bird Box hebben gekeken. Netflix is niet aangesloten bij officiële kijkcijfermetingen, waardoor de gecommuniceerde cijfers niet of nauwelijks gecontroleerd kunnen worden.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.