Salma Hayek (51) showt ongelofelijk figuur op Instagram

De foto die Salma Hayek gisteren op Instagram postte.
Instagram De foto die Salma Hayek gisteren op Instagram postte.
“Ik hou van de oceaan. #zonderfilter.” Dat is wat actrice Salma Hayek gisteren bij een vakantiefoto schreef die ze voor haar 5.4 miljoen fans op Instagram postte. En ze werd overladen met complimentjes over haar erg strakke figuur.

Op de foto is Hayek te zien in een paarse bikini, met een zonnebril en strohoed op het hoofd. Ze is aan boord van een boot, waarmee ze onder meer walvissen ging spotten.

Op amper een dag tijd haalde het beeld bijna 350.000 likes. En de commentaren waren unaniem bewonderend. “Hoe mooi” en “Simpelweg spectaculair”, klinkt het onder meer. “Meisje, je ziet er fantastisch uit. Ik hoop dat ik er op die leeftijd ook nog zo hot uitzie als jij.” En “Het moment dat iemand van 30 jaar ouder er 30 keer beter uitziet dan jij.”

De foto komt twee weken nadat de actrice filmproducent Harvey Weinstein publiekelijk beschuldigde van ongewenst seksueel gedrag. In een opiniestuk in The New York Times met als titel ‘Harvey Weinstein is ook mijn monster’ vertelde ze hoe hij haar om orale seks vroeg. En hoe hij ermee dreigde de afwerking van haar film Frida tegen te houden als ze er geen lesbische naaktscène van zichzelf in zou steken.
31 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Wim Tijskens

  Het zal altijd een minder grote prestatie blijven voor acteurs/actrices. Naast zeeën van geld ook zeeën van tijd. En vrouwen hoeven bovendien geen opzichtige spiermassa te kweken voor hun rollen.

 • Geert Matthys

  Toch niet moeilijk als je niets doet en zwemt in dollars. Een uurtje fitness per dag kan iedereen

 • Juliette Francois

  Alsof het een wereldwonder is. Ik ken vrouwen die er op die leeftijd even goed of beter uitzien, maar zij zal toch moeten opletten met de zwaartekracht.

 • Bert Franssen

  En die afwerking van die boot, machtig!!!

 • Eduard Ponsen

  Mooi schoenen