Sacha Baron Cohen krijgt republikeinen zover dat ze wapenreclame voor kleuters opnemen

Sacha Baron Cohen in 'Who Is America?'.
YouTube Sacha Baron Cohen in 'Who Is America?'.
Britse acteur en komiek Sacha Baron Cohen (46), die we kennen van films als 'Borat', maakte een nieuwe tv-reeks genaamd 'Who Is America?'. Daarin vermomt hij zich als wapenenthousiast, en krijgt hij republikeinse politiekers zover dat ze wapens voor kleuters promoten.

Sarah Palin, Joe Walsh en Roy Moore zijn enkele 'slachtoffers' van de komiek. Zo is Walsh te zien in een reclamefilmpje voor een zogenaamde 'puppy gun', een pistool dat speciaal werd ontworpen voor kleuters. Cohen deed zich voor als een nieuw personage: Erran Morad, een Israëlische anti-terreur expert, die een oplossing wil bieden voor de vele schietincidenten in Amerikaanse scholen. Die oplossing bestaat echter uit het bewapenen van kinderen, iets waar verrassend veel republikeinen achter bleken te staan. 
7 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


 • dominique castelein

  de toekomst zal uitwijzen wie gelijk heeft,zij of wij,de lammekakken,

 • Lucynda van der Does

  Niks IQ gewoon slecht onderwijs. En van slechy onderwijs krijg je domme mensen. Domme mensen geven weer domme oplossingen en veroorzaken domme problemen. Want eem domme actie word nog vaker gevolgd door een domme reactie. Niks IQ gewoon slecht onderwijs.

 • Andy Casteels

  Dat filmpje van de Amerikanen die geen land op de wereldkaart kunnen aanduiden heeft te maken met IQ. De mannen in dit filmpje, zijn volgens mij niet zo dom. Ze zijn wel koppig vastgeroest in het verdedigen van hun ideologie, dat ze leven in een waanbeeld. En dat heb je zowel bij de rechtse als de linkse ideologie, het gezond verstand verdwijnt op den duur. Polarisatie is nooit goed.

 • Johnny De Sutter

  Ik ben jaren fan geweest van deze acteur.. Totdat ik de documentaire over Glod (Roemenië) van de BBC gezien heb. Die mensen zijn daar serieus in het zak gezet voor de film Borat. En Sacha zat duidelijk mee in het complot.

 • Bene Devos

  Fantastisch.Hij houdt de domme Amerikaan een spiegel voor.