Ryan Reynolds bevestigt geboorte meisje

Ryan Reynolds en Blake Lively
EPA Ryan Reynolds en Blake Lively
Ryan Reynolds bevestigde gisterenavond in de talkshow van Conan O'Brien dat ook zijn tweede kindje een meisje is. "Heel veel oestrogeen", zo beschreef de acteur het ouderschap.

De tweede dochter van Ryan en zijn vrouw Blake Lively werd eind september geboren. Tot nu toe had het stel niet bevestigd dat het weer een meisje is. Ook is de naam van het kleine zusje van de bijna tweejarige James nog niet bekend.

Dat de onthulling gisteren eigenlijk niet de bedoeling was, maakte Blake duidelijk via een foto van een chocoladekoekje op Instagram. Ryan had haar favoriete koekjes na afloop van de show voor haar meegenomen, volgens Blake een manier om te weten dat Ryan "zichzelf in grote problemen heeft gebracht" tijdens de show.

The ways I know that @vancityreynolds got himself into huge trouble on @teamcoco tonight: Not only did he come home with my true love, @levain_bakery cookies, but he personally toasted them for me and brought me a cup of milk WITH ICE. Literal brownie points. ❤️ #IfYoureABirdImABird