Rose McGowan krijgt eigen realityserie

Rose McGowan
EPA Rose McGowan
Eén van de sleutelfiguren in de misbruikzaak rond Harvey Weinstein krijgt een eigen serie op realityserie E!. In de vijfdelige serie 'Citizen Rose' volgen camera's het leven van Rose McGowan.

De actrice was één van de eerste slachtoffers die zich uitsprak over de praktijken van de voormalig studiobaas. Ze is sindsdien uitgesproken over de rol van vele Hollywoodsterren die volgens haar wisten wat Weinstein deed, maar zwegen. Onder meer Meryl Streep moest het onlangs verduren, de Hollywoodveteraan werd door McGowan hypocriet genoemd.

Met de serie wil de actrice vooral een boodschap uitdragen, zo liet ze weten in een een statement. "Jullie zijn uitgenodigd om een kijkje te komen nemen in mijn hoofd en wereld. Ik zie ernaar uit mijn boodschap over dapperheid, kunst, plezier en overleving te delen. Ik wil in gesprek over anders naar dingen kijken en overal de schoonheid van in te zien."

Citizen Rose gaat eind januari van start met een twee uur durende aflevering.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.