Rose McGowan geeft zichzelf aan bij politie

De Italiaans-Amerikaanse actrice Rose McGowan heeft zichzelf bij een politiebureau in Virginia aangemeld.
EPA De Italiaans-Amerikaanse actrice Rose McGowan heeft zichzelf bij een politiebureau in Virginia aangemeld.
Rose McGowan heeft zichzelf bj de politie aangeven wegens het arrestatiebevel dat tegen haar is uitgevaardigd. Ze zou verboden middelen in haar bezit hebben gehad.

Volgens People heeft de actrice zich gemeld op een politiebureau in de staat Virginia. Ze is na haar aanhouding op borgtocht vrijgelaten, zegt een woordvoerder van de politie in Viriginia.

Sporen van verboden middelen

In januari had Rose enkele spullen in een vliegtuig van United Airlines laten liggen na een vlucht naar Washington. De politie heeft de eigendommen onderzocht en vond sporen van verboden middelen. Daarvoor moet de actrice zich nu voor een rechter in de staat Virginia verantwoorden.

Zwijggeld

Rose McGowan, bekend van de hitserie Charmed, behoort tot de groep actrices die bekendmaakten dat de gevallen filmmagnaat Harvey Weinstein ze lastig had gevallen. Ook maakte ze bekend dat iemand uit de omgeving van Weinstein haar zwijggeld had aangeboden, maar dat sloeg ze af.
1 reactie

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


  • Johan Bongers

    De maskers vallen af, verboden middelen om haar leven wat spannender te maken maar tegelijkertijd wel geïntimideerd door de Weinsteins van deze wereld? Man man man....