Ga naar de mobiele website
^ Top

Rockster met sexy vriendin op toilet van vliegtuig betrapt

Tommy Lee, de drummer van Mötley Crüe , en zijn vriendin Brittany Furlan zorgde voor ophef bij de andere passagiers op een vlucht van American Airlines. De twee sloten zich 20 minuten lang op in het toilet, en keerden met een een grote glimlach op het gezicht terug naar hun plaats. Dat heeft tot heel wat gespeculeer geleid: hebben Tommy Lee en Brittany seks gehad?

De vlucht van Nassau naar Miami duurt slechts 65 minuten, maar dat was lang genoeg voor Tommy en Brittany om wat stoom af te laten. De twee glipten samen uit hun zetel weg en verdwenen gedurende 20 minuten in het kleinste kamertje van het vliegtuig. Andere passagiers filmden hoe de rockster als eerste met een grote glimlach op zijn gezicht het toilet verliet. Zijn vriendin volgde een minuutje later. Showbizzsite TMZ wist te beelden te bemachtigen.

Volgens een insider bij American Airlines riskeren de twee geen straf. Er werd namelijk geen klacht ingediend tegen het koppel. En het is niet verboden om met twee een toilet te delen, wat ze daarbinnen doen is privé.

Tommy Lee en zijn vriendin kwamen net terug van een romantische vakantie op de Bahama's. Dat bewijzen de sexy en exotische foto's die Brittany op haar social media heeft gedeeld.

Happy

38.9k Likes, 508 Comments - @brittanyfurlan on Instagram: "Happy"

I haven't had any cell service for 3 days and it's been the best 3 days of my life

81.8k Likes, 755 Comments - @brittanyfurlan on Instagram: "I haven't had any cell service for 3 days and it's been the best 3 days of my life"

So crazy running into two of my exes in the Bahamas!

76k Likes, 479 Comments - @brittanyfurlan on Instagram: "So crazy running into two of my exes in the Bahamas!"
6 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


 • Nie Mendal

  Is zeer leuke maar niet specifiek comfortabel. Spreek uit ervaring. Maar meer iets om eens te doen voor de fun/fantasme niet voor het plezier. Op strand bvb is een fantasme van veel vrouwen dat altijd een tegenvaller us omdat zand alles behalve aangenaam is.

 • peter deman

  Klopt, sex zien is 1 van de werelds meest verschrikkelijke zaken. Afschuwelijk en het levert iedereen trauma's op voor de rest van hun leven... mensen zijn compleet waardeloos !

 • Michel B

  Tommy kan er wat van met Pamela op ne boot en Brittannië in de lucht Echter rocker

 • Jeannine Nevelsteen

  Ja en dan je ziet of hoort niets

 • Mauveke

  Tja heeft toch niemand last van

Meld een bug