Rock-'n-rollhuwelijk Arne Quinze & An Lemmens voorbij

Photo News
Het heeft een dikke twee jaar geduurd en er is een dochter uit voortgekomen, maar nu is het huwelijk tussen Arne Quinze (43) en An Lemmens (34) voorbij. Voor Quinze, vader van vijf kinderen bij drie vrouwen, is het al de vierde keer dat hij een huwelijk uiteen ziet spatten. Voor An de tweede.

Het was nochtans de immense coup de foudre, toen de twee elkaar op een receptie leerden kennen in 2012. Eén blik in haar ogen, en hij was verkocht, zei Quinze daar ooit over. Zijn vorige vrouw, van wie hij dan nog maar nét gescheiden was: op slag vergeten.

Vrienden zagen dat het de grote liefde was. Maar zélf deden An Lemmens en Arne Quinze er alles aan om hun relatie uit de media te houden. Tot Quinze een filmpje over Ans ogen centraal zette in een kunstwerk. Toen was er geen ontkennen meer mee gemoeid.

Nooit zouden An en Arne een interview geven over hun liefde. Het was iets van hén, waar ze niet zonodig iets over te delen hadden. Zo was het ook toen ze trouwden, op 6 oktober 2012 in Sint-Martens-Latem. Bijna niemand was erbij. Aan de burgerlijke stand hadden ze zelfs gevraagd om zéker niks rond te bazuinen. Dat lukte. Want toen het nieuws uiteindelijk de pers haalde, zat zelfs de huwelijksreis er al op.

Lees er vandaag meer over in Het Laatste Nieuws, ook verkrijgbaar in digitale versie.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.