Robert De Niro haalt uit naar Donald Trump: “Ik kan niet wachten tot hij in de cel zit”

Robert De Niro
Photo News Robert De Niro
Dat Robert DeNiro (76) geen fan is van Donald Trump (73), dat was al langer duidelijk. In interviews haalt de acteur regelmatig uit naar de Amerikaanse president, en ook dit weekend was het weer van dat. DeNiro noemde Trump in The Guardian een “gangster”.  

In The Guardian spuwt Robert DeNiro zijn gal over zijn president. “We hebben een reëel en acuut probleem: we hebben een gangster-president die denkt dat hij alles kan doen wat hij wil. Het probleem is dat als hij er effectief mee wegkomt, we allemaal een probleem hebben.”

“De brutaliteit van de mensen rondom hem die hem verdedigen , die Republikeinen, is weerzinwekkend en daar moeten we iets aan doen.” En DeNiro hoopt dan ook dat de huidige impeachment-procedure die door de Democraten werd opgestart, effectief iets zal uithalen. “Oh, ik kan niet wachten tot hij in de cel zit”, laat hij optekenen. “Ik wil niet dat hij sterft, ik wil dat hij naar de gevangenis gaat.”
3 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Peter Vandeweert

    Groot gelijk De Niro

  • pascal de bruycker

    ach , de voorgangers waren ook geen doetjes , ze zeiden het alleen maar op een omfloerste wijze , en Trump op directe wijze .

  • Dominique Bossaerts

    Jammer!De Niro een bank achteruit voor mij!Fantastische acteur maar duidelijk niet van alles verstand!