Robert De Niro haalt in live-uitzending flink uit naar president Trump

Tijdens een live-interview op CNN is Robert De Niro zondag weer flink losgegaan op de Amerikaanse president Trump.
EPA Tijdens een live-interview op CNN is Robert De Niro zondag weer flink losgegaan op de Amerikaanse president Trump.
Tijdens een live-interview op CNN heeft Robert De Niro (76) flink uitgehaald naar de Amerikaanse president Trump. Ook de pro-Trump analisten van zender Fox kregen het tijdens het gesprek flink te verduren. Wanneer de presentator hem waarschuwde dat de analisten hem zouden bekritiseren om zijn uitlatingen, zei de acteur herhaaldelijk: "Fuck them".

De presentator vroeg De Niro, die theatraal zijn excuses aanbood na het gebruik van het 'f-woord', waarom hij voor dergelijke felle uithalen koos. "We zijn in dit land  op een punt gekomen waar we met een kerel te maken hebben die een soort gangster is. Hij is er en hij heeft dingen gezegd, dingen gedaan, die vreselijk zijn. We zitten in een vreselijke situatie. En deze gast gaat gewoon door zonder ooit gestopt te worden."

De 76-jarige acteur werd eerder in het interview gevraagd naar het impeachment-onderzoek dat door het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden is gestart. "Ze hadden geen andere keus, dit moest gebeuren", aldus De Niro. De Hollywoodster verklaarde de president voor gek, en antwoordde op de vraag of hij dat op een klinische manier bedoelde: "Mogelijk wel. Dat dacht ik eerst niet, maar nu als ik hem zie, dan denk ik: er is iets heel raars met hem aan de hand."
6 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Jean West

  Nu kritiek maar ze gingen toch allemaal immigreren als Trump verkozen werd.

 • Kai Rombouts

  Guido bervoets. Ik zou niet te vroeg victorie kraaien. In de 2e ambtstermijn van Trump, die er absoluut komt, zullen de koppen gaan rollen. Uw linkse pers zal alles doen om dat in doofpotten te steken. Maar de waarheid wint het altijd van linkse leugens.

 • Rudolf Pressiatiuck

  De Niro jammert al over Trump sinds ie z'n kandidatuur bekend maakte in 2015. Nobody cares.

 • Philippe Deckers

  Welke waarde heeft de politieke overtuiging van een acteur of zanger? Kayne West is dan weer een grote fan van president Trump.

 • Gerry Cle

  Jammer genoeg is de analyse van De Niro juist.