Robbie Williams op zoek naar “nieuwe aartsvijand”

Robbie Williams
Photo News Robbie Williams
Tot begin dit jaar gunden Robbie Williams (46) en Liam Gallagher (47) elkaar jarenlang het licht in de ogen niet. De twee hebben hun ruzie inmiddels bijgelegd en daarom is Robbie nu naar eigen zeggen op zoek naar een nieuwe "aartsvijand".

"Hoe goed is Oasis? Mijn langlopende vete met Liam is voorbij. Er is nu alleen nog maar onwijs veel respect en ik ben weer de fan die ik vroeger was", tekent de Daily Mail op. "Het is leuk, ik ben er blij mee. Maar ik moet nu iemand anders vinden om te haten. Er moet een groot gat gevuld worden", grapt hij.
Robbie en Liam konden het jarenlang niet met elkaar vinden. Het begon tijdens de uitreiking van de Brit Awards in 2000, toen de Take That-zanger zijn Oasis-collega voor 100.000 pond uitdaagde om hem in de boksring klappen te geven.

Lees ook: 

Robbie Williams vertelt over obese periode: “Ga nooit stoned naar de supermarkt”

Robbie Williams brengt Take That online weer samen voor concert
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.