Rivaliteit op het podium: zijn de Pussycat Dolls hierdoor met een vrouw minder?

De nieuwe Pussycay Dolls, met één vrouw minder als vroeger.
Photo News De nieuwe Pussycay Dolls, met één vrouw minder als vroeger.
Meisjesgroep de Pussycat Dolls kondigden zopas hun comeback aan, maar er is wel één groot verschil met vroeger. Melody Thornton, de zesde ‘pussycat’, is er niet meer bij. Dat komt volgens Amerikaanse media omdat Melody en frontvrouw Nicole Scherzinger niet door één deur kunnen.

Een oud clipje uit 2006 gaat opnieuw viraal, omdat daarin te zien is hoe Melody de concurrentie met Nicole aanging op het podium. Ze ‘stal’ één van haar solo’s in het nummer ‘Buttons’, waarop Nicole vieze blikken in Melody’s richting bleef werpen.

Onenigheid over de status van Nicole zou aan de basis liggen van de breuk van de groep, ongeveer tien jaar geleden. Nicole kwam het meest in beeld, kreeg alle solo’s en werd gebombardeerd tot het gezicht van de groep. De andere meisjes, Carmit Bachar, Ashley Roberts, Jessica Sutta, Kimberly Wyatt en uiteraard Melody, vonden dat niet oké. Volgens hen lag er niet genoeg focus op hun eigen talenten. Melody liet dat het meest blijken (door stunts zoals die in de video, bijvoorbeeld) en wie weet is dat wel de reden dat er vandaag een ‘doll’ minder op de planken staat. 
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.