Ringo Starr (80) voelt zich nog altijd 24 jaar: “Maar ik kan me de jaren ‘60 niet meer herinneren”

Ringo Starr
EPA Ringo Starr
Ringo Starr heeft zijn 80e verjaardag groots gevierd met een digitaal feestje waar menig artiest en celebrity voor uitgenodigd was. Tijdens zijn speech gaf de voormalig Beatle aan dat hij zich eigenlijk nog helemaal niet zo oud voelt.

“Mensen vroegen me hoe het is om 80 te zijn. Ik weet het niet, want van binnen ben ik nog steeds 24", zegt Ringo. De drummer gaat al aardig wat decennia mee, maar kan zich lang niet van alle tijden iets herinneren. Een gezegde luidt dat je er nooit helemaal bij bent geweest als je je de jaren ‘60 nog kan herinneren. “Dat zou voor mij best kunnen kloppen, samen met een paar andere decennia erbij”, grapt Ringo, die nu al jarenlang nuchter door het leven gaat.

Tussen de vele verjaardagswensen door traden er ook een aantal artiesten op voor Ringo. Onder anderen Sheryl Crow, Joe Walsh en Sheila E. zorgden voor muzikale intermezzo’s.
1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Bram Janssens

    niet meer herinneren.. wat een gezever.. de gemiddelde 40-50er die de hoogdagen van de legendarische houseclubs hier hebben meegemaakt pakten in de 4 dagen lang durende weekends meer en betere drugs dan die aandachtzoekers uit de jaren 60.. en dat zijn we ook niet vergeten.. ook niet als we 80 zullen zijn..