Rihanna maakte gebruik van openbaar toilet en dat verliep niet zoals verwacht: “Ik heb nog nooit zulke geluiden uit een lichaam horen komen”

AFP
Bekend of niet, ook Rihanna (30) moet soms naar het toilet. De ster had haast en sprong snel binnen in een openbaar toilet, waar haar aanwezig fans helemaal gek werden. “Ik heb nog nooit zulke geluiden gehoord.”

Het toiletverhaal van Rihanna werd op Twitter gedeeld door haar vriendin Zara Rahim, die in Amerika ook wat bekendheid geniet door haar job als communicatiehoofd bij het prestigieuze The Wing. “Ik had een erg lange dag dus als een vorm van Twitter therapie wil ik een verhaal delen over Rihanna en die keer dat we samen gebruikmaakten van een openbaar toilet”, schreef de vrouw op Twitter. 

(lees verder onder de tweet)

Rihanna was te gast bij een evenement waar ze moest speechen, maar na een lange rit moest de zangeres hoognodig naar het toilet. “Ik zei haar dat we naar de private toiletten konden gaan op de bovenverdieping, maar dat wou ze niet. Te ver. Ze wou per se de dichtstbijzijnde gebruiken”, aldus Zara. “En dat was het openbare toilet.”

(lees verder onder de tweet)

Het enige probleem was dat er voor dat toilet een lange wachtrij stond van fans die naar de zangeres kwamen luisteren. De bende wachtende vrouwen konden hun ogen niet geloven toen de zangeres plots naast hen stond. “De vrouwen waren zo traag om te realiseren wat er aan het gebeuren was”, herinnert Zara zich. “Maar eens ze het doorhadden, ik zweer het je, ik heb nog nooit zulke geluiden uit een lichaam horen komen. Ik kan het alleen maar beschrijven als een mix van schreeuwen, huilen, geluk en verwarring.”

Volgens Zara weigerde Rihanna om de rij voor te steken en schoof ze gewoon aan zoals alle andere vrouwen die naar het toilet moesten. “Ze ging zelfs in op korte gesprekjes met de anderen", klinkt het. 
6 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • SERGE VOERMANTROUW

  Tof dat ze net als iedereen gewoon haar beurt afwacht. Geen gebruik maakt van haar privilege om een een privé toillet te gebruiken. Ook al zou ze dat gemakkelijk kunnen en het was net zoals de meesten daar waarschijnlijk hoog nodig. Tof, echt tof van haar.

 • Geert Vaelen

  Eindelijk eens een bekend persoon dat niet zo'n omhooggevallen dikke nek opzet en zich honderd keer meer voelt dan een ander. Zo zijn er niet veel.

 • Filiep Lapeire

  Dus ze is toch ook een normale vrouw in tegenstelling tot de krijsende fans.

 • Charlotte Hermans

  Ze moest zo hoognodig dat de toilet een verdiepje hoger te ver was maar wel alle tijd om netjes mee aan te schuiven.

 • Mathias Lunders

  Ik vreesde al dat het ging om Rihanna’s toiletgeluiden