Rihanna heeft vlammende ruzie met haar vriend (en het internet lacht zich een breuk)

The Shade Room
Is Rihanna nu single of niet? De vraag wordt al enige tijd gesteld. Volgen geruchten heeft de popster gebroken met haar vriend Hassan Jameel, en aan deze foto's te zien kan dat best kloppen. De twee werden in Mexico door paparazzi gefotografeerd terwijl ze duidelijk in een verhitte discussie verwikkeld zaten. Over wat de ruzie ging, is niet bekend. Maar de beelden stonden amper online, of Twitter kwam al met de meest hilarische theorieën op de proppen. 

Op de beelden lijkt Rihanna 'haar' Saoedische miljardair op zijn plek te zetten. Die loopt vervolgens weg, waarna Rihanna met een geïrriteerd gezicht achterblijft op haar ligbedje in de zon. De foto's gingen razendsnel viraal, en mensen speculeerden meteen over het onderwerp van de ruzie. Voor iemand het wist, was er een nieuwe meme geboren.

Wat zegt Rihanna?

De zangeres heeft intussen ook zelf gereageerd op de foto's. Met een eigen grappige foto op Instagram laat ze uitschijnen dat de ruzie over het WK Voetbal ging. En hoewel in dat wereldje de gemoederen ook al eens kunnen verhit raken, twijfelen haar volgers toch aan die verklaring. 

when u think u know more bout soccer 😼💪🏿 #worldcup2018

Een foto die is geplaatst door null (@badgalriri) op
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Serge Aernoudt

    Iedereen heeft toch wel eens ruzie binnen zijn of haar relatie toch? Dus niets nieuw.