Rihanna heeft eigen straat op Barbados: Rihanna Drive

EPA
Wat een eer. De Westbury New Road op Barbados heet sinds donderdag officieel Rihanna Drive. De zangeres kwam op de nationale feestdag van het eiland naar haar geboorteplaats Saint Michael voor de inhuldiging.

Rihanna woonde tot haar zestiende in de straat die nu naar haar vernoemd is. En hoewel haar familie er niet meer woont, wordt haar ouderlijk huis nog dagelijks bezocht door fans van de meervoudige Grammy-winnares.

God

In haar toespraak tijdens de ceremonie donderdag bedankte Rihanna volgens de lokale krant 'Loop' haar oude buurtbewoners voor al hun steun in haar jeugd en benadrukte ze dat het geloof in God dat ze als kind meekreeg, haar ook als volwassene nog door moeilijke tijden loodst.

De 29-jarige is sinds 2008 cultureel ambassadeur van Barbados. Ze onthulde het naambordje van Rihanna Drive samen met de premier van het eiland. De trotse zangeres plaatste nadien een foto van het straatbord op haar Instagrampagina.

on any block.

Een foto die is geplaatst door badgalriri (@badgalriri) op
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.