Rihanna doneert miljoenen voor bestrijding coronavirus

Rihanna
REUTERS Rihanna
Ook Rihanna (32) trekt zich de coronacrisis erg aan. De zangeres heeft daarom met haar eigen Clara Lionel Foundation 5 miljoen dollar gedoneerd aan verschillende instanties om ze bij te staan in hun strijd tegen het virus.

Het geld wordt verdeeld tussen instellingen in onder meer de Verenigde Staten, Haïti en Malawi, laat de organisatie weten aan Amerikaanse media. Zo gaat er een bedrag naar medische organisaties voor onderzoek naar het coronavirus, is er geld vrijgemaakt voor medische apparatuur en een schenking gedaan ter ondersteuning van de zoektocht naar een vaccin en medicatie. Ook steunt Rihanna's organisatie voedselbanken.

De directeur van de Clara Lionel Foundation, vernoemd naar Rihanna's grootouders, vindt het belangrijk om vooral minderbedeelde gemeenschappen te steunen. “Zij zullen het hardst worden geraakt door deze pandemie”, klinkt het. 
7 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Frank Van der Aa

  Dit is een prachtig voorbeeld hopelijk volgen er nog.

 • Harry Dujardin

  En Lukaku maar pronken met zijn gift van 100.000 €.

 • Peter Tijdgad

  Veel van deze sterren doneren soms wel heb daar ook respect voor deze beroemdheden ! Deze inspanningen zou je niet verwachten van onze rijke ministers !

 • leppens alex

  Voor mensen die dit financieel kunnen neem een voorbeeld aan deze prachtvrouw.gezondheid komt op de eerste plaats.

 • Tom Arys

  Heel mooi Zo moesten er nog meer zijn Zoals rihanna