Richard Gere voor de tweede keer vader

LOS ANGELES - De 69-jarige Amerikaanse acteur Richard Gere is voor de tweede keer in zijn leven vader geworden. Zijn echtgenote Alejandra Silva (36) beviel "enkele dagen geleden" in New York van een gezonde zoon. De naam en de precieze geboortedatum van de pasgeborene zijn nog niet bekendgemaakt.
EPA LOS ANGELES - De 69-jarige Amerikaanse acteur Richard Gere is voor de tweede keer in zijn leven vader geworden. Zijn echtgenote Alejandra Silva (36) beviel "enkele dagen geleden" in New York van een gezonde zoon. De naam en de precieze geboortedatum van de pasgeborene zijn nog niet bekendgemaakt.
Acteur Richard Gere is op de gezegende leeftijd van 69 jaar voor de tweede keer vader geworden. Zijn 36-jarige echtgenote Alejandra Silva beviel enkele dagen geleden in New York van een gezonde zoon. Wanneer hij precies ter wereld kwam, en hoe de jongen heet, is nog niet bekendgemaakt. 

Richard Gere is opnieuw vader geworden. Het is zijn eerste kindje met zijn Spaanse echtgenote, Alejandra Silva. Gere heeft al een 18-jarige zoon Homer James Jigme uit een vorige relatie, Alejandra is al moeder van de zes jaar oude Albert. Het koppel trouwde in april 2018 in Spanje. Voor Gere is het zijn derde huwelijk. Hij vertelde toen aan de Spaanse krant Hola!: “Ik ben de gelukkigste man in het universum, hoe zou ik dat niet kunnen zijn? Ik ben getrouwd met een prachtige, gevoelige, grappige vrouw, die zich wijdt aan het helpen van mensen, en die een geweldige moeder is.” 

Gere heeft al laten weten dat hij een actieve rol wil spelen in het leven van zijn kind. 
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.