Richard Branson schuilt in zijn wijnkelder voor Irma

Ook de plaats Fajardo in Puerto Rico ontsnapt niet aan de zeer krachtige orkaan Irma.
reuters Ook de plaats Fajardo in Puerto Rico ontsnapt niet aan de zeer krachtige orkaan Irma.
De Britse miljardair Richard Branson (67) schuilt in zijn wijnkelder voor de zware orkaan Irma. "We zullen ons terugtrekken in de betonnen wijnkelder onder het hoofdgebouw'', schreef de ondernemer en avonturier vandaag op zijn blog.

"Zoals ik mijn team ken, zal er niet veel wijn meer over zijn als we er weer uit komen." Branson verblijft momenteel op Necker Island, zijn privé-eiland dat behoort tot de Britse Maagdeneilanden. In de loop van woensdag raast Irma over delen van de eilandengroep in het Caribisch gebied.

De orkaan van de categorie vijf is een van de sterkste orkanen ooit geregistreerd in de regio. "De sfeer is griezelig, maar mooi'', aldus Branson. "We slapen hier met z'n allen in twee kamers. Ik heb sinds mijn kindertijd niet meer zo'n nachtelijk feestje gehad."

Branson is de oprichter van de Virgin Group, die honderden bedrijven omvat. Zijn vermogen wordt geschat op ongeveer 5 miljard Amerikaanse dollars.

Richard Branson (67), foto uit maart 2016.
getty Richard Branson (67), foto uit maart 2016.1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Kereke were

    Toffe pee