Relatie Khloé Kardashian en Tristan Thompson is voorbij: “Hij heeft haar wéér bedrogen”

Khloe Kardashian en Tristan Thompson zijn niet meer samen.
Photo News Khloe Kardashian en Tristan Thompson zijn niet meer samen.
Khloé Kardashian en Tristan Thompson zijn niet langer een stel. “Het is klaar, voorgoed”, zeggen ingewijden tegen de Amerikaanse website Radar Online. De realityster zou de basketballer, die tijdens de zwangerschap van hun dochtertje True meerdere keren vreemdging, weer hebben betrapt op bedrog en dat zou voor haar de druppel zijn geweest.

Kardashian, die sinds 2016 samen was met Thompson, wilde zijn eerdere uitstapjes met andere dames wel vergeven vanwege hun dochtertje. Toch bleef het naar verluidt erg moeizaam tussen de twee. Toen de basketballer weer de fout in leek te zijn gegaan, was het genoeg voor de realityster en vertrok ze uit hun huis in Cleveland. “True is nu haar enige prioriteit.”

Hoewel Kardashian en Thompson nog niet hebben bevestigd uit elkaar te zijn, leek de zus van Kim Kardashian vrijdag al te hinten op een breuk. “Alle lof voor vrouwen die herstellen van dingen waar ze niet over kunnen praten”, schreef ze op Instagram. “Soms breekt god je hart om je ziel te redden.”
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Lucynda van der Does

    Mooi gezegd Kim.