Rechtszaak Johnny Depp tegen The Sun uitgesteld

Johnny Depp.
EPA Johnny Depp.
Johnny Depp (56) hoeft zich maandag toch niet in de rechtbank in Londen te melden. De rechtszaak die de acteur tegen The Sun had aangespannen, is vanwege de coronacrisis uitgesteld naar een nader te bepalen datum. Dat melden Amerikaanse media.

Johnny verblijft in zijn woning in Frankrijk en zou al niet meer naar Engeland kunnen reizen. Ook leden van zijn juridische team zitten in zelfquarantaine. Daarom besloot de rechter de zaak uit te stellen. Een nieuwe datum is nog niet gecommuniceerd.

De zaak is een van de velen in de strijd tussen Depp en zijn ex-vrouw Amber Heard. The Sun zou in berichtgeving over deze ruzie de acteur hebben afgeschilderd als vrouwenmishandelaar, iets waar Heard hem van beschuldigt.

De 56-jarige acteur en de 33-jarige actrice trouwden in 2015, maar gingen een jaar later alweer uit elkaar omdat Johnny gewelddadig zou zijn. Depp blijft bij hoog en laag volhouden dat juist zijn ex losse handjes had. Begin vorig jaar stapte de acteur naar de rechter nadat Amber een artikel had geschreven over haar 'gewelddadige' ex. Johnny eist 50 miljoen dollar wegens smaad.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.