Rapper Soulja Boy moet voor 240 dagen naar de gevangenis

getty
Rapper Soulja Boy (28) moet voor 240 dagen de gevangenis in. De artiest kreeg bovendien een taakstraf van 265 uur opgelegd vanwege het schenden van zijn proeftijd. Dat meldt TMZ op basis van juridische documenten.

Soulja Boy, die in zijn proeftijd zit vanwege meerdere aanklachten van wapenbezit, werd vorige maand opgepakt omdat er weer munitie was aangetroffen in zijn huis. De dagen die hij al in de gevangenis heeft doorgebracht worden van zijn straf afgehaald.

Soulja Boy werkt zichzelf al jaren in de nesten. Zo werd hij in 2009 opgepakt nadat hij vluchtte voor de politie toen hem werd verzocht te stoppen met video-opnames in een verlaten woning. In 2011 werd de rapper aangehouden vanwege marihuanabezit. In 2014 en 2016 werd Soulja Boy meegenomen vanwege wapenbezit, waarna hij in 2017 een proeftijd van vijf jaar kreeg opgelegd.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.