Rapper Lil'Kleine: in één maand 4.000 euro aan verkeersboetes

Photo News
Onlangs kwam Sergio Herman in opspraak omdat hij werd geflitst aan 105 per uur, op een plaats waar hij slechts 50 per uur mocht rijden. Hij is echter niet de enige Nederlander die de verkeersboetes opstapelt: rapper Lil' Kleine kreeg ooit in één maand 4000 euro aan verkeersboetes in de bus. 

De muzikant vergat onder andere parkeergeld te betalen en reed verschillende keren te hard. ''Ik had geen parkeer-app genomen en er ook niet over nagedacht en ik had hele harde snelheidsboetes, maar dan net een soort van 48 kilometer te hard. Dat is kut, maar ja nu let ik erop'', aldus Lil'Kleine aan De Telegraaf

De 23-jarige Amsterdammer, Jorik Scholten in het echt, zegt hieruit wel lessen te hebben getrokken. ''Nu heb ik Flitsmeister aan en Park Mobile geïnstalleerd. Dus dat komt helemaal goed'', besluit hij.
7 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Mie Smeijers

  Beter eens meer respect hebben in het verkeer. Een ander rijd ook zonder die apps en heb geen 4000 euro aan boeten in 1 maand. Nee das gewoon roekeloos gedrag. Maar eerlijkheid is voor sommigen verzoek. Je niet houden aand e regels die voor iedereen hetzelfde zijn dan moet er serieus gestraft worden. Bekend, rijk. Iedreen gelijk voor de wet. Rijbewijs afpakken zou ik zeggen!

 • raf janssens

  dus een flits app dat betekend remmen voor als er een controle in de buurt is .nadien weer volle bak gassen om het tijd verlies in te halen

 • Frank De Witte

  Wat een puberaal gedrag, en hij vind zichzelf nog stoer ook denk ik.

 • Thierry Vansweevelt

  Jongen toch, uw eigen stommiteit he.

 • jeroen sabbe

  Misdadig gedrag ... Niet willen verbeteren = int gevang .... Marginaal