Rapper Ice T schiet Amazon-bezorger bijna neer: "Laat hen toch een uniform dragen!”

Ice T
REUTERS Ice T
De 61-jarige rapper en acteur Ice T bekent op Twitter dat hij eergisteren bijna een bezorger van Amazon neerschoot nadat die zonder enige legimitatie rond zijn huis sloop. 

“Boodschap aan Amazon”, schreef Ice T op Twitter. “Nu dat jullie vaste mensen in dienst hebben die de bezorgingen aan huis doen ... Misschien moeten jullie ervoor zorgen dat ze een vest met ‘Amazon Delivery’ erop aandoen. Ik schoot gisteren bijna een klootzak neer die rond mijn huis sloop. Ik zeg het maar.”

In een later bericht verduidelijkte hij wel dat zijn woede niet aan de bezorgers zelf gericht was. “Ze dragen geen enkel uniform. Het zijn gewone mensen die werken. Ik ben niet kwaad op hen. Ik zeg het maar. Het is gewoon niet veilig.” 

Reacties

Dave Clark, head of operations van Amazon, heeft ondertussen gereageerd op de heisa. “Ik zeg het maar ... bedankt voor de suggestie. We houden van jou en van onze chauffeurs. Er komen heel wat innovaties aan en er bestaan er al heel wat om je pakje en je bezorging te volgen. Bedankt dat je een klant bent.”

Heel wat andere Twitter-gebruikers bleken het eens met Ice-T. Zo schreef iemand: “Het is waar, onlangs liep er een man rond in mijn wijk. De oude vrouw schrok erg toen ze uit de garage kwam en ze een man met zwarte en blauwe kledij zag. Bleek dat hij iets voor haar kleinzoon kwam bezorgen. Ik ben er zeker van dat hij slaag gekregen zou hebben als een man hem gezien zou hebben.” Iemand anders zei: “Juist, ik zag een vrouw door mijn tuin lopen en zag de kleine enveloppe die ze droeg niet. Ik was klaar om aan te vallen.”
4 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • aaron lammens

  @Diane bernaerts dus in amerika eerst de persoon aanspreken bijna elke amerikaan loopt met een wapen rond ik zou ook eerst mijn wapen trekken in plaats informatie te vragen aan een onbekende op mijn terrein nu hier kan je dat 9 op 10 gevallen gaan ze gewoon gaan lopen als ze iets van plan zijn maar daar in de states trekken ze eerst een wapen daarna stellen ze de vragen

 • Elke Claes

  Dat zegt veel over de agressiviteit van de amerikanen... Als ze in je voortuin zitten is dat één ding, maar in je achtertuin is toch wel iets anders - nooit meegemaakt dat hier een leverancier door mijn hof baggert...

 • Diane Bernaerts

  Dus iemand die je niet kent zien "rondsluipen" is voldoende reden om die neer te schieten? Misschien eerst de persoon in kwestie even aanspreken alvorens te schieten?

 • Lode Van de Keere

  Zegt veel over de Amerikanen die veel te snel naar wapens grijpen.