Rapper French Montana geeft peperdure ketting zomaar weg op straat

French Montana op de rode loper van de Billboard Music Awards 2018 in Las Vegas.
REUTERS French Montana op de rode loper van de Billboard Music Awards 2018 in Las Vegas.
Karim Kharbouch (33), beter bekend als French Montana, was zondag in een gulle bui. De befaamde rapper, die voor de WK-finale in Moskou was, heeft één van zijn peperdure kettingen weggegeven aan een klein meisje op straat in de Russische hoofdstad. Hij deelde de goede daad in een filmpje op Instagram.

French Montana vindt het belangrijk om zijn rijkdom met anderen te delen. "Soms zegent god je om andere te zegenen", schrijft de Marokkaanse rapper bij het betreffende filmpje op zijn Instagram-account. "Op het moment dat je daarmee stopt, zal hij alles van je wegnemen”, meent hij. 

Montana genoot van de WK-finale met onder meer topmodel Naomi Campell (48) aan zijn zijde. Als kers op de taart weerklonk na afloop van de match zijn nummer 'Welcome To The Party' in het stadion. "Wat een moment. Bedankt Frankrijk! Dankzij het voetbal kreeg ik voor het eerst een visum om Afrika te verlaten en de wereld te ontdekken. Zo dankbaar om hier te zijn", schreef hij daarover. 

Het is niet de eerste keer dat de rapper zo’n gulle gever is. Eerder schonk hij zijn bonus van een miljoen dollar aan een goed doel dat zich inzet voor de jongeren in the Bronx, New York, waar de rapper zelf is opgegroeid.

SOMETIMES GOD BLESS YOU TO BLESS OTHERS , THE MOMENT YOU STOP DOING THAT He’ll take everything back from you #WEALLWIN

Een foto die is geplaatst door null (@frenchmontana) op

ME AND THE AFRICAN QUEEN @iamnaomicampbell SOME WHERE IN RUSSIA CELEBRATING LIFE ❤️ #worldcup2018

Een foto die is geplaatst door null (@frenchmontana) op
3 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Verstraeten Dirk

    50cent gooit ook geregeld horloges en kettingen in het publiek... niets nieuw gewoon een publiciteits stunt.

  • jarissa Jimenez guizado

    Een goede daad laten filmen om het te delen met anderen blijft toch wel een narcistisch nasmaakje hebben. Een goede daad doe je spontaan,vanuit je hart,zonder het in de belangstelling te willen zetten

  • Pascal De Groote

    Tenminste één die de functie van geld snapt en ze niet nodeloos opstapelt. Wat gaan we ermee doen, weet je wat, weggeven. Moet je eens proberen een totaal andere wereld gaat open.