Presentator excuseert zich bij Bette Midler voor aanranding

Geraldo Rivera en Bette Midler
AP Geraldo Rivera en Bette Midler
Geraldo Rivera, een Amerikaanse presentator bij Fox News, heeft zijn excuses aangeboden aan actrice Bette Midler wegens seksueel ongepast gedrag in het verleden.

Midler beschuldigde Rivera er donderdag via Twitter van dat hij haar samen met een producer aanrandde tegen haar wil.

Met een aantal tweets kroop de voormalig talkshowpresentator door het stof. "Hoewel ik me het voorval in die tijd anders herinner, verandert dat niets aan het feit dat ze het volste recht heeft zich uit te spreken en een excuus van mij te eisen. Bette, het spijt me zeer, ik bied hierbij mijn excuses aan," aldus Rivera.

Geraldo Rivera gaf in 1990 in een boek van zijn hand al toe dat zijn daden niet altijd even netjes waren. "Ik ben niet trots op wat ik gedaan heb, maar heb altijd gedacht dat de seks met wederzijds goedvinden plaatsvond", aldus de Fox-medewerker.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.