Pikante beelden: Véronique De Kock maakt het nu al zomerzwoel

Instagram
Véronique De Kock (40) weet als geen ander de kou te doen vergeten. Zij heeft dan allicht ook goed naar de Instagram-pagina’s van bekende babes gekeken op Instagram, en poseert nu net als hen in bikini.

"Eindelijk wat rust.... leef het leven, hou van het leven. Het is hier zo'n mooi land, ik wou dat ik hier kon blijven", schrijft de ex-miss bij haar foto, die ze nam in Kaapstad.  

Er liepen al snel duizenden likes binnen. En dan hebben we het nog niet over de vele reacties. "Ik had bijna het zwembad gemist!”, laat iemand weten. Of ook: “Leeftijd heeft geen vat op jou. Je wordt mooier naarmate je ouder wordt!!!

Finally some rest.... living life, loving life. Such a beautiful country, I could live here. ❤️

Een foto die is geplaatst door null (@veroniquedekock) op

Instagram
Instagram48 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Jozef Van Schuerbeeck

  Ge moogt een vrouw niet bekijken of er kan al miserie van komen. Van hun kant doen zij alles om zich te laten opmerken. Rare wezens.

 • valere vermeulen

  ze krijgt striemen op haar benen. En hier en daar al vel teveel. anders ook goed gefotoshopt.

 • Geert Heylen

  Mooie madam,spijtig van die lippen...

 • Luc Parijs

  Altijd al een mooie vrouw geweest die er mooi vrouwelijk wil blijven uitzien ! Top ! Wat is daar verkeerd aan, jaloerse dames ?

 • Wendy Deneef

  Zou het kunnen dat ze terug zwanger is?