Pikant! Zelfs voor Kim Kardashian zijn deze foto's wel héél bloot

Instagram @Kimkardashian
Dat Kim Kardashian (37) niet vies is van een streepje naakt, dat hoeven we je vast niet meer te vertellen. Haar lichaam is haar grote troef, en die speelt ze maar al te graag uit. Maar voor de reclamefoto's van haar eigen parfum geeft de realityster nu wel érg veel prijs.

Veel volgers die vandaag het Instagramaccount van Kim Kardashian hebben aanschouwd, moeten zich in hun koffie verslikt hebben. Op haar profiel en via haar stories deelde Kim immers een reeks foto's van zichzelf tijdens een shoot voor haar nieuwe parfumlijn 'KKW BODY 4.30'. En die lieten weinig aan de verbeelding over. Om niet te zeggen: niets. 

De bekendste realityster van de wereld trakteerde haar volgers eerst op een topless foto, waarop ze met haar hand haar boezem bedekt. "KKW BODY 4.30 door Vanessa Beecroft #KKWFRAGRANCE", geeft Kim mee bij de foto. Er volgden al snel nog enkele andere beelden, en die waren zelfs nog een tikkeltje explicieter. Want een foto waarop in de verste verte geen ondergoed te bespeuren valt? Ook dat is geen probleem voor Kim Kardashian! 

KKW BODY 4.30 by Vanessa Beecroft #KKWFRAGRANCE

Een foto die is geplaatst door null (@kimkardashian) op

Instagram @kimkardashian
Kim deelde deze pikante foto met haar volgers. Op haar profiel zijn de beelden overigens niet gecensureerd.
Instagram @kimkardashian Kim deelde deze pikante foto met haar volgers. Op haar profiel zijn de beelden overigens niet gecensureerd.
Instagram @kimkardashian56 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Jil Heirman

  Wansmakelijk zoals altijd.

 • Hugo Bavré

  De naakte waarheid mag niet gezien worden.

 • najima eljalti

  Maar ze heeft wel lekker een rekening waarop meer dan 80 miljoen dollar op staat.

 • Alain Stuker

  Diane: ik geef u gedeeltelijk gelijk maar het is toch nog wel mooi, niet? Ik geeft toe: mijn echtgenote is veel mooier maar het dit is toch ook niet lelijk?

 • Andy Verachtert

  Is alleen maar een foto van een blote madam zoals er miljarden zijn. Saai Saai.