Piers Morgan beledigde 'sexy spaghetti-fotoshoot' van model, maar zij bijt meteen terug

Piers Morgan en Emily Ratajkowski
Photo News/YouTube Piers Morgan en Emily Ratajkowski
Model en actrice Emily Ratajkowski is niet onder de indruk van de beledigingen die televisiepresentator Piers Morgan tegenover haar uitte. De 26-jarige Emily deed onlangs een pikante fotoshoot voor Love Magazine. "Doe je kleren aan en zoek een andere job," aldus Morgan.

De fotoshoot is wel erg bizar: Ratajkowski poseert in lingerie, ten midden van een bord spaghetti. "Ik weet zelfs niet wat dit moet voorstellen," zei Morgan op Twitter. "Doe je kleren weer aan en ga iets anders doen. Emily denkt dat ze het feminisme hiermee promoot? Nee, dit is misselijkmakend."

Emily, die naar eigen zeggen nooit heeft beweert dat de fotoshoot een feministisch statement was, beet meteen terug. "Mag ik je erop wijzen dat een vrouw vertellen wat ze moet doen met haar eigen lichaam en seksualiteit, klassiek seksisme is? Ik mag een mening hebben over feminisme én nog steeds sexy zijn op foto's." 

Hieronder kan u haar video ook zelf bekijken. 

Emily Ratajkowski
2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Jakke Troost

    Mjam, Ik krijg er honger van.

  • Jack Dereder

    Alles is een probleem tegenwoordig