Photoshopblunders Vanity Fair: Oprah drie handen en Reese Witherspoon drie benen

Oprah en Reese Witherspoon
Twitter Oprah en Reese Witherspoon

 In de fotoserie van de speciale Hollywoodeditie van het tijdschrift Vanity Fair, die net is uitgekomen, zijn een paar flinke fotoshopblunders gemaakt en daarover raakt Twitter niet uitgepraat. Zo heeft Oprah Winfrey op een foto drie handen en Reese Witherspoon drie benen. De Wrinkle In Time-actrices hebben zelf inmiddels ook gereageerd op hun extra ledematen.

Zo twittert Reese: "Oké, nu weet iedereen het...ik heb drie benen. Ik hoop dat jullie mij nog steeds kunnen accepteren voor wie ik ben." Oprah reageerde op de tweet met de tekst: "Ik accepteer je derde been. Omdat ik weet dat jij mijn derde hand ook accepteert." Veel twitteraars bestudeerden de foto's grondig en al snel verschenen er allerlei memes en gifjes als reactie op de blunder van Vanity Fair.

De foto's zijn gemaakt door Annie Leibovitz, maar naar alle waarschijnlijkheid bewerkt door een iets te enthousiaste vormgever. Naast Oprah en Reese werden ook Nicole Kidman, Tom Hanks, Zendaya, Michael B. Jordan, Jessica Chastain, Claire Foy, Michael Shannon, Harrison Ford, Gal Gadot en Robert De Niro vereeuwigd voor deze speciale uitgave.

Oprah heeft drie handen op deze foto.
Twitter Oprah heeft drie handen op deze foto.
Reese heeft drie benen op de cover van Vanity Fair.
Twitter Reese heeft drie benen op de cover van Vanity Fair.3 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Stevie Peeters

    Dat is het been en de hand van Bill Cosby

  • yves vandevelde

    Pfff...oprah...wie interesseerd hem nu in da mens

  • Pieter Missotten

    Haha Het was misschien ne stagair he die de beelden bewerkte ;-)