Photoshop? Of plastische chirurgie? "Khloé Kardashian onherkenbaar"

Fans trekken aan de alarmbel...

rv
Khloé Kardashian kwam gisteren in een storm van speculatie en kritiek terecht op Instagram. Ze postte een foto van zichzelf, waarop ze volgens fans wel heel erg bewerkt lijkt. De realityster, die al maanden in verwachting zou zijn van haar eerste kindje, doet haar fans zo vermoeden dat ze plastische chirurgie heeft laten ondergaan. 

Volgens haar fans was de 'Keeping Up With The Kardashians'-ster ronduit onherkenbaar op het beeld. "Haar neus ziet er compleet anders uit", schrijft iemand namelijk onder de foto. "Als dat geen Photoshop is, dan weet ik niet wat het is", stelt iemand anders dan weer. En ook: "Je bent zo bewerkt dat je er bijna als een pop uitziet in al je foto's", of: "Je ziet er anders uit... maar goed!" 

Maar oordeel vooral zelf! 

How cute is this little tater tot? Puppy Love 🐶

Een foto die is geplaatst door Khloé (@khloekardashian) op

Zo zag Khloé Kardashian er enkele jaren terug nog uit.
getty Zo zag Khloé Kardashian er enkele jaren terug nog uit.1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Simone Jedrzejewska

    Mensen stop. Als een persoon veel afvalt dan veranderd het gezicht ook. Namelijk he hebt ook vet op he gezicht dus het is normaal dat je anders uit ziet. Plus op deze foto heefd ze gewoon good conturing gedaab en ze heefd een highlighter op de bovenkant van haar neus gedaan in plaats van de top. So, people this is the magic of make up.